Love Flavour

Over

Ilse Jespers

Als dochter uit een paardengezin ben ik opgegroeid op een dressuurstal in het Brabantse Teteringen. Hierdoor is mijn leven onlosmakelijk verbonden met paarden

Ik heb een zoontje Jesse van vijf jaar en woon samen met mijn vriend Bas in Breda. Ik ben een energieke vrouw (1985), altijd vol met ideeën. Na mijn studie Rechten ben ik directeur geworden van Vereniging Eigen Paard, een landelijke vereniging voor onafhankelijk advies met name voor aankoop van paarden. Inmiddels ben ik bestuurder.

Naast alle werkzaamheden sport twee keer per week en speel ik graag improvisatietheater. 

Paard & Partner
In juni 2018 heb ik de datingsite Paard & Partner opgericht, om mensen in de paardenwereld die op zoek zijn naar een partner met dezelfde passie aan elkaar te verbinden. Want verbinden van mensen en ideeën aan elkaar, dat kan ik goed, maar vind ik vooral heel erg leuk

Aangezien niet iedereen een profiel wenst op een datingsite bieden we sinds februari 2019 ook de mogelijkheid aan om persoonlijk te worden gematched via Love Flavour. Denk hierbij aan mensen/sporters die bekend zijn, maar ook vrijgezellen bij wie het online daten minder goed past, zoals ouderen.

Ik werken samen met een datingcoach. Zij kan mensen adviseren op verschillende gebieden. Ik wil echt graag mensen samenbrengen en gelukkig zien. Door het de datingsite, de activiteiten, het persoonlijke matchen en de samenwerking met de datingcoach hoop ik hieraan bij te kunnen dragen.

Liefs,