bel ons

+31 (0) 85 016 13 12

 

Profielen

Opzoek

Profielen

De mensen die zich bij Love Flavour melden zijn heel divers. Één onderwerp hebben zij gemeenschappelijk, de paarden.

Hieronder zie je enkele profielen. Neem contact op als je meer wilt weten over een van de singles.

Man 43 jaar

man 43 jaar

Deze man zoekt na een relatie van 12 jaar een lieve vrouw met stijl. Hij komt uit Noord – Holland, heeft 2 paarden en 2 honden en het houdt van het rijden van jachten.

Man 65 jaar

man 65 jaar NH

Deze zeer charmante en charismatische man staat volop in het leven. Hij is dagelijks bij zijn paard te vinden en werkt nog iedere dag. Hij weet wat hij wil is opzoek naar een gelijkwaardige relatie. Kan jij deze man aan en ben je een pittige moderne jonge vrouw, laat het ons dan weten.

Man 77 jaar

Man 77 Noord Brabant

Ondanks zijn leeftijd is deze loyale man nog erg actief op zijn familiebedrijf. Hij werkt dagelijks met paarden en wil het nu graag wat rustiger aan doen met een gezellige, lieve en ondernemende vrouw naast hem.

Man 72 jaar

man 72 België

Nog dagelijks verzorgt deze  man zijn paarden aan huis. Hij ment graag en neemt nog deel aan wedstrijden. Hij zoekt een stijlvolle en actieve dame om zijn passie voor de paardensport mee te kunnen delen.

Vrouw 49 jaar

vrouw 49 jaar Brabant

Hou jij van western rijden, ben je tussen de 47 en 55 jaar oud en woon je in Brabant? Misschien pas jij dan wel uitstekend bij deze vrouw. Ze is lief, zorgzaam en heeft 2 kids.

Contact

wacht niet langer

Heb je een interessant profiel gevonden?

Neem vandaag nog contact op.

Contact