Profielen

Opzoek

Profielen

De mensen die zich bij Love Flavour melden zijn heel divers. Één onderwerp hebben zij gemeenschappelijk, de paarden.

Hieronder zie je enkele profielen. Neem contact op als je meer wilt weten over een van de singles.

Vrouw 61 jaar

vrouw 61 Zuid Holland

Deze fantastische stoere vrouwelijke ondernemende vrouw heeft haar paarden aan huis staan. De paardenhobby deelt ze met haar dochter. Ze houdt ervan om een buitenrit te rijden. Ben jij een onafhankelijke man tussen de 58 – 70 jaar met humor en zie je het wel zitten om haar te ontmoeten?

Man 32 jaar

man 32 jaar Belgie

Deze eerlijke, betrouwbare man staat positief in het leven en kijkt graag naar de toekomst. Hij heeft thuis 3 paarden, 1 rijpaard, een van 2,5 jaar en een jaarling. Hij heeft brede interesses en is gestructureerd en opgeruimd.

Je zou zomaar in dat toekomstplaatje kunnen passen als je een vrouw bent van begin 30. Hij zou het leuk vinden als je van de natuur, paarden en een inhoudelijk gesprek houdt.

Man 44 jaar

man 44 jaar Friesland

Deze vriendelijke Fries is attent, bescheiden en vooral gezellig. Hij is opgegroeid op een boerderij en brengt graag zijn tijd met paarden door.

Hij zoekt een lieve betrouwbare vrouw (35-45 jaar), het liefst uit het noorden. Wil je meer weten? Neem dan snel contact op.

Man 43 jaar

man 43 jaar

Deze man zoekt na een relatie van 12 jaar een lieve vrouw met stijl. Hij komt uit Noord – Holland, heeft 2 paarden en 2 honden en het houdt van het rijden van jachten.

Man 65 jaar

man 65 jaar NH

Deze zeer charmante en charismatische man staat volop in het leven. Hij is dagelijks bij zijn paard te vinden en werkt nog iedere dag. Hij weet wat hij wil is opzoek naar een gelijkwaardige relatie. Kan jij deze man aan en ben je een pittige moderne jonge vrouw, laat het ons dan weten.

Vrouw 60 jaar

vrouw 58 jaar NH

Deze heerlijke enthousiaste vrouw woont in een gezellig huis. Samen met haar twee (Volwassen) dochters deelt ze de passie voor de paarden. Al vanaf jongs af aan is ze besmet geraakt met het paardenvirus en is dus met regelmaat op stal te vinden.

Ze is op zoek naar een man van haar leeftijd. Iemand waarbij ze zich op haar gemak kan voelen en met wie ze plezier kan maken. Het mooiste zou zijn als deze man ook een passie voor paarden heeft. Ben jij de vriendelijke man die net als haar brede interesses heeft en nog volop van het leven wil genieten? Neem dan contact op.

Man 54 jaar

man 54 jaar

Deze charismatische man uit de omgeving Den Bosch zou graag een gezellige en goed verzorgde vrouw ontmoeten.

Vrouw 59 jaar

vrouw 59 jaar

Het is een lieve, aantrekkelijke en sympathieke vrouw. Ze kan goed met mensen overweg en is positief ingesteld.  Dieren zijn ook erg belangrijk voor haar, niet alleen vanuit haar werk. Thuis heeft ze namelijk paarden, honden, schapen en katten rondlopen. 

Ze zou graag een goed verzorgde, lieve man van haar leeftijd willen ontmoeten om een leuke relatie aan te gaan.

Contact

wacht niet langer

Heb je een interessant profiel gevonden?

Neem vandaag nog contact op.

Contact